Om het gebruik van de Philley nòg makkelijker te maken, hebben we een aantal tips voor je opgesteld. Mocht je er niet uitkomen en wil je snel een reactie? Bel of mail ons dan en wij reageren zo snel mogelijk op je vraag.

Stappenoverzicht
Hoe gebruik je de Philley? Om misverstanden te voorkomen, hebben we alles hier voor je op een rijtje gezet.

  1. Philley demonteren, alle onderdelen eerst los in de vaatwasser voor het eerste gebruik.
  2. Philley weer monteren. Volg de gebruiksaanwijzing voor de volgorde van montage.
  3. Vul je Philley met voeding.
  4. Houd de deksel op de juiste manier vast.
  5. Draai de beker, en houd de deksel vast.
  6. Ontvet regelmatig je Philley. Philley is uitermate geschikt voor gebruik in de vaatwasser.

Eerste gebruik: Alvorens Philley in gebruik te nemen adviseren we je Philley eerst minimaal één keer in de vaatwasser te doen om deze geheel te ontvetten. Liefst zonder overige vette vaat om vettigheid te voorkomen. Alle onderdelen zijn vaatwasbestendig. Regelmatig schoonmaken in de vaatwaser zorgt voor een betere werking.

Tijdens gebruik: Tijdens het gebruik is het van belang om de schenkdop tussen wijsvingers en duim vast te houden. Drukzetten is niet nodig. Belangrijk om de dop niet vast te houden op de plek van de schenkdop, hierdoor zal Philley blokeren in het gebruik. Zet de schenktuit op, of houdt deze boven de opening van de fles en draai de beker met de klok mee en houdt deksel vast.

Temperatuur: Verwarm de fles niet warmer dan 30 tot 35°C. Hierdoor zal er ook geen tot minimale condensvorming zijn en zal er ook het melkpoeder niet blijven plakken. Vooraf toevoegen van het melkpoeder kan ook, om daarna de fles te verwarmen.

Poedertorens: Mocht je naast Philley nog gebruik maken van poedertorens, dan zijn deze uiterst simpel, snel en hygiënisch te vullen met Philley.

Klaar met flesvoeding: Klaar met flesvoeding? Philley is ook uitermate handig voor het klaarmaken van papflessen. Deze papjes zijn ook geschikt om met Philley gedoseerd te worden.